Секс-послуги — неодмінний «атрибут» масових заходів, у тому числі футбольних чемпіонатів. 
Тепер і Україна не виняток. Приміром, київські «нічні метелики» вже готуються до Євро-2012. Усе, як у зарубіжному кіно, що його показували в СРСР: на центральних вулицях жваві молодики тикають перехожим картки з номерами телефонів. Та з написом: «24 години»...
Молодики люб’язно пояснюють, що номери телефонів — «дівчаток» на будь-який смак: від 28 до 40 років. Причому «відпочити» з ними можна «зараз і неподалік». Година «відпочинку» — 400 грн., а за бажання можна запросити їх додому, чи навіть на... роботу!
Старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС Києва Ольга Білик в одному з коментарів розповіла, що така реклама не є злочином. Мовляв, реалізатори не мають стосунку до організації злочинного бізнесу. «Сутенери розміщують рекламу в Інтернеті і газетах. Та й вона завуальована: здебільшого на візитних картках зображена фотографія дівчини, але найчастіше — лише номер телефону. І не вказується, що це — реклама секс-послуг. Але ми кожен такий випадок беремо на облік і відпрацьовуємо», — сказала Білик. За її словами, з початку року складено 210 адмінпротоколів (повій штрафують на 200 грн.), на 41 сутенера заведено кримінальні справи (покарання — до 7 років позбавлення волі).
Утім, реклама секс-послуг працює вже в аеропорту Бориспіль. Я був вражений: у залі прильоту безплатно роздають карти Києва — Cіtymap, обліплені рекламою борделів, «дівчаток», еротичних масажів та іншими «веселими» речами. Отакий він, здобуток демократії без меж?
Василь БОРОДІН, 59 років, киянин.