В одному із сумських шинків добряче почубилися міліціонери. Утім, прокуратура факт міліцейського «боксування» кваліфікувала як... сплановану перевірку молодого правоохоронця. Не інакше як «на вошивість»...
За повідомленням «Цензор. НЕТ», на місце події прибули співробітники Державної служби охорони. Їх викликали працівники ресторану для втихомирення буйних відвідувачів. А розбишаками виявились колеги — патрульний і співробітник елітного міліцейського підрозділу.
Адміністрація ресторану побоюється коментувати міліцейський «розіграш», а керівництво правоохоронних органів — не хоче. Та й сам інцидент навряд чи став би надбанням громадськості, якби на білий світ не з’явився запис ресторанного відеореєстратора, який нині «гуляє» Інтернетом. На ньому чітко видно, як «елітний» правоохоронець, немов іспанський бик на кориді, йде в «атаку» на колегу головою вперед, за що й отримує прямий правий удар у щелепу.
Утім, працівники Ковпаківської районної прокуратури міста Суми відмовили в порушенні кримінальної справи, оскільки у своїх поясненнях «боксери-правоохоронці» назвали бійку... заздалегідь спланованою операцією з перевірки в екстремальній ситуації «моральних якостей» новопризначеного співробітника елітного правоохоронного підрозділу, іронізує на сайті журналіст місцевого тижневика «Ваш Шанс». Схоже, і новобранець, і районні прокурори іспит здали «на відмінно». Перший — «на мужність», прокурори — «на винахідливість».
Сумська область.