Футбол. Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу. Перший матч. 18 квітня.
«Челсі» (Англія, Лондон) — «Барселона» (Іспанія). 1:0. Гол: Дрогба, 45+2.
«Челсі»: Чех, Іванович, Кегілл, Террі, Ешлі Коул, Мікел, Лемпард, Мейрелеш, Мата (Калу, 74), Рамірес (Босінгва, 89), Дрогба. Тренер — Роберто Ді Маттео.
«Барселона»: Вальдес, Дані Алвеш, Пуйоль, Маскерано, Адріано, Гаві (Куенка, 87), Бускетс, Іньєста, Мессі, Фабрегас (Алькантара, 78), Алексіс Санчес (Педро, 66). Тренер — Госеп Гвардіола.
Рефері — Фелікc Бриг (Німеччина).
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». 
38 039 глядачів. 9 градусів. Дощ.
Багато хто вважав, що у фіналі Ліги чемпіонів неодмінно мають зіграти між собою іспанські гранди — «Реал» і «Барселона». Інші варіанти не бралися до уваги. Можливо, так воно і станеться. Однак результати перших півфінальних матчів показали, що «Баварія» і «Челсі» здатні скласти серйозну конкуренцію фаворитам.
Лондонці позавчора вирвали перемогу в каталонського клубу. Саме вирвали, бо «Барселона» втратила достатньо моментів для взяття воріт. І всі претензії тут — насамперед до себе. У господарів нагод відзначитися було значно менше. Але різниця в тому, що одна з них перед перервою завершилася результативно, коли Дідьє Дрогба завершив швидку контратаку.
У другому таймі події відбувалися лише на одній половині поля —«Челсі». Зрозуміло, що потужна «Барса» кинула всі сили, щоб відігратися. Але марно. Удача того вечора обрала синій колір — лондонців. 24 квітня на «Камп Ноу» очікується цікава подія — матч у відповідь.