15 квітня в міліцію надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Шолохове—Орджонікідзе (Дніпропетровська область) виявлено труп чоловіка. Пізніше встановили, що потерпілий одержав тілесні ушкодження в результаті ДТП. Під час огляду місця аварії було знайдено частину бампера й бічне дзеркало, що належать автомобілю «Мерседес» сірого кольору. За цим фактом Нікопольським МВ УМВС порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 286 КК України.
Під час розслідування було знайдено й оглянуто автомобіль із характерними пошкодженнями, а також встановлено особу водія транспортного засобу.
Як з’ясувалося, машина належить жителю Марганця, однак фактично нею керував суддя міста Орджонікідзе Анатолій Гордієнко. Представник Феміди збив людину 14 числа близько 22.00 і зник з місця події, не надавши потерпілому необхідної допомоги, після чого сховав автомобіль у гаражі.
Розслідування цієї справи взяла під контроль прокуратура Дніпропетровської області.
А УДАІ в Дніпропетровській області також розшукує водія, який близько півночі 15 квітня на автодорозі Бориспіль—Дніпропетровськ неподалік від Дніпродзержинська скоїв наїзд на чоловіка 1950 року народження, котрий помер на місці. Водій також зник з місця злочину.