Спортивна гімнастика. Цзибо (Китай). Кубок світу. Другий етап. Ці змагання виявилися вдалими для українських атлетів. Олег Радивілов виграв «золото» в опорному стрибку, а Микола Куксенко поступився у вправах на перекладині лише господарю змагань, чемпіону світу 2010 року.
Опорний стрибок. 1. Олег Радивілов (Україна) — 16,125; 2. Стів Лежендр (США) — 15,687; 3. Флавіуш Коці (Румунія) — 15,512. Поперечина. 1. Чжан Ченлун (Китай) — 16,275; 2. Микола Куксенков (Україна) — 15,375; 3. Джексон Пейн (Канада) — 14,850.
Шахи. Рода (Іспанія). Міжнародний турнір. Гросмейстер Сергій Федорчук з Вінниці поділив 1—3 місця. Українець, як і кубинець Бакальяо та перуанець Гранда, набрав 7,5 очка у дев’яти турах. Загалом за нагороди за швейцарською системою змагалися 208 шахістів.
Футбол. Фінальний матч Кубка України відбудеться 6 травня 2012 року на НСК «Олімпійський» у Києві. Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.
Рішення було ухвалене згідно з рекомендацією УЄФА щодо необхідності додаткового тестування інфраструктури та пропускної здатності приймаючих арен Євро-2012. Матч почнеться о 19.30.
Ексклюзивний продаж квитків на сайті ufі.com.ua стартував 10 квітня. Їх можна придбати також у касах НСК «Олімпійський» з 19 квітня. Номінальна вартість: 10, 20, 40, 60, 70, 80 та 100 гривень. Квитки вартістю 120 та 150 гривень дають змогу відвідати ресторани НСК «Олімпійський» (їжа та напої оплачуються за власний рахунок).
Баскетбол. Усі матчі останнього туру регулярного чемпіонату Суперліги, який відбудеться сьогодні, розпочнуться о 19.00, окрім вирішального поєдинку за перше місце між «Будівельником» і «Донецьком».
Початок зустрічі в Києві, за підсумками якої буде визначено переможця регулярного чемпіонату, — о 18.00. Нагадаємо, що на кону — перевага власного майданчика на всіх етапах плей-оф. Включно з фінальною серією.
Хокей. Клуби «Лев» (Чехія, Прага), «Слован» (Словаччина, Братислава) і «Донбас» (Україна, Донецьк) виступатимуть у КХЛ найближчим часом. Про це заявив президент ліги Олександр Медведєв. «Точно гратимуть «Лев», «Слован». Як виняток, ще й «Донбас» виступатиме, хоч арену вони ще не витягли на 5500. «Мілан» теж дуже хоче, але з ним поки що неточно все».
Бокс. Екс-чемпіон світу в трьох вагових категоріях Гуан Мануель Маркес, завершивши підготовку до запланованого на 14 квітня протистояння з Сергієм Федченком, може бути спокійним за підсумок бою. Поєдинок з українцем за титул тимчасового чемпіона світу WBO в першій напівсередній вазі стане для Маркеса першим за останні 18 років виступом в його рідному Мехіко.
«Відчуваю себе дуже добре напередодні цього бою. Ми наполегливо працювали на тренуваннях, — заявив 38-річний Маркес. — У суботу розраховуємо на успішний поєдинок, котрий зробить мене чемпіоном світу вчетверте і поставить моє ім’я в один ряд із найвидатнішими бійцями в історії боксу. То буде прекрасна ніч для моїх уболівальників».