Хокей. Наступної неділі в Любляні, на арені «Стожице», стартує чемпіонат світу у групі А Дивізіону І. Серед виборювачів путівки до вищого класу — національна збірна України. Наша команда протягом кількох тижнів готувалася до цього важливого іспиту — вдома і в Гомелі (Білорусь).
Наші хокеїсти провели два контрольні матчі зі своїм майбутнім суперником по чемпіонату — національною збірною Японії. Перший поєдинок українці програли в овертаймі — 2:3. Учора ввечері відбувся повторний матч цих суперників, і ми повідомимо його результат у наступному числі нашої газети.
Але річ не в результатах. Либонь, головний підсумок цих зустрічей — інформація, котру отримали наставник збірної України Анатолій Хоменко і його штаб. Зрозуміло, що наші хокеїсти вирушають до столиці Словенії лише з одним наміром — серйозно посперечатися за перше місце і право виступати у Вищому дивізіоні.
Календар матчів
15 квітня. Японія — Угорщина. Україна — Австрія. Велика Британія — Словенія.
16 квітня. Угорщина — Україна. Австрія — Велика Британія. Словенія — Японія.
18 квітня. Україна — Велика Британія. Австрія — Японія. Словенія — Угорщина.
19 квітня. Велика Британія — Японія. Угорщина — Австрія. Словенія — Україна.
21 квітня. Японія — Україна. Угорщина — Велика Британія. Австрія — Словенія.
Початок матчів кожного ігрового дня о 14.00, 17.30 і 21.00 (за київським часом). Усі поєдинки збірної України транслюватиме телеканал «Хокей».
Фото з сайту ФХУ.
Грають збірні України та Японії.