Маю честь привітати тебе з 53-річчям! У цей, не побоюся сказати, знаменний для всієї прогресивної України день бажаю тобі здоров’я і щастя! Щоб і в житті, і в роботі тебе супроводжувала удача! Завжди залишайся такий, який ти є. Скільки в тобі позитивної енергії та людських достоїнств!!! Твої інтуїція й чарівність роблять тебе особливим.
Ще хотілося б побажати тобі побільше гарних, добрих і щирих друзів, успіхів, здоров’я і сонячних днів!
05 квітня 2012 року.
З повагою, Василь Миколайович ГРИЦАК, голова Міжнародної громадської організації «Спілка генералів органів внутрішніх справ України», народний депутат України, генерал-лейтенант міліції, заслужений економіст України, лауреат Державної премії в галузі науки й техніки.
 
P. S. Єдине, прошу тебе, не звертай уваги на ті прокльони й потоки жовчної ненависті, які на твою адресу шле все підприємництво України, на ті побажання вічних мук, геморою, простатиту й радикуліту, якими тебе нагороджують держчиновники, а також колишні робітники підприємств у Києві й Черкасах та обмануті вкладники банку «Денді».
Повір — це вони не зі зла, це від усього серця!
Додатково хочу передати тобі ще низку побажань, які для повноти почуттів будуть підкріплені почерпнутими в різних засобах масової інформації фактами із твоєї, багатої на сумнівні події та скандальні історії, біографії.
Правди не приховаєш, хоча ти щодня й намагаєшся старанно «підчищати» ці матеріали.
Хотів би побажати тобі чесності й процвітання
Ні для кого не таємниця, що в 90-ті твій банк «Денді» був звичайною фінансовою пірамідою і прикриттям для відмивання брудних грошей кримінальних структур, а ти в оперативних зведеннях фігурував не інакше як «Мишко-Пупс» і «Мишаня».
Певен, до «сердечних» поздоровлень приєднаються й 21 тисяча ошуканих вкладників вищевказаного «банку», з кишені яких якимось дивним чином зникли 4 мільйони доларів, а ти, знову ж, за дивним збігом обставин, чомусь опинився в Житомирському СІЗО.
Згадаймо і горезвісний черкаський «Темп», що стоїть у руїнах і розпродується частинами, де колись працювало 5 тис. людей.
Не забудемо й Кременчуцький деревообробний комбінат, сумна доля якого схожа на долю «Темпу», і багато ін. підприємств, контроль за якими здійснюється не прямо, а, зазвичай, через родичів.
Побажаю тобі стабільності та щирості
Адже, не таємниця, що в українській політиці за тобою закріпилася репутація українського Колобка і Шалам-балая.
Ніхто у вітчизняному політбомонді не може похвалитися такою кількістю змін партійних кольорів та ідеологій, від яких буквально рябить в очах: Народний рух України, «Громада» П. Лазаренка, Яблуко, СДПУ(о), БЮТ, Вільні демократи (хто наступний?).
Як свідчить преса, з усіх цих партій ти пішов з гучними скандалами і порожніми обвинуваченнями.
Наведу лише найяскравіші епізоди, що знайшли гідне відображення в засобах масової інформації — це й пропажа з партійної каси БЮТу 50 млн. доларів, і лицемірне піднесення з незмінним наступним «поливанням брудом» політиків.
Так, приміром, у 2004 р. ти називав В. Ющенко моральним і духовним лідером нації, а пізніше «брудною й нечесною твариною».
Свіжий приклад — неприховані лестощі на адресу нового міністра економічного розвитку й торгівлі України Петра Порошенка, якому, як нікому іншому відомо, що це саме ти доклав чимало сил до спроби знищення його політичного майбутнього в 2005 р., коли давав свідчення, що паплюжили Порошенка, в Лондонському суді.
Очевидно, проводячи паралелі між своєю подобою і політичними силами, в яких тобі довелося відзначитися, в 2007 р. ти досить самокритично заявив, що «у Партії регіонів, «НУ—НС» і БЮТ — одне злодійське ублюдочне обличчя».
Що ж, тобі видніше...
Побажаю тобі і якнайшвидшого одужання
Як випливає з медичних довідників, шизофренія, що мляво протікає, характеризується підозрілістю, недовірливістю, високим ступенем готовності до утворення надцінних і маячних ідей, ригідним, однобічним, тугорухомим мисленням (фрагмент із довідки київської психіатричної лікарні в 1996 р.).
До речі, зваж, будь ласка, що всі офіційні документи про психічне захворювання можуть стати в пригоді в майбутньому, коли під час дачі показань доведеться виправдовувати дії на офіційних посадах, що завдали економіці України значної шкоди.
Цікавий і фрагмент із твого блога (на думку лікарів, що пояснюється «загостренням»): «Ублюдки сцепились в мертвой схватке за ваши голоса. и полетели стрелы и перья. в креативе даже я пас.»( )... «ублюдки... «ублюдки ну, что выбрали себе защитников. спасли они вас.» здесь, он, кстати, ублюдками называет избирателей ().... «ублюдки настаиваю -из говна пулю не вылепишь. это насчёт коалиции и сегодняшних депутатов.» ().... «ублюдки украина без кучмы, превратилась в украину с убийцей литвиным. все забыли про лапти подаренные луцеком литвину и кровь зданная кравченко.»
Побажаю тобі доброти й милосердя
Адже не секрет, що підприємці, яких ти називаєш «скигліями» і «бандитами», і прості люди серйозно постраждали від бурхливої діяльності керівника Державного комітету України з питань регуляторної політики й підприємництва.
Спробуй проаналізувати, чому Іван-дурник нічого не боявся, рубав тісто сокирою, а дрова місив як тісто? Чому він за все брався, але нічого в нього не виходило?
Дуже прошу звернути увагу на 8-класну освіту.
Сподіваюся, що до свого 55-річчя ти за прискореною програмою зможеш нарешті закінчити який-небудь вищий навчальний заклад. Адже потім ти зможеш із гордістю згадувати імена своїх однокурсників, а назву вузу й факультету не треба буде болісно витягувати з надр пам’яті, де темно, як уночі в шахті. Принаймні справжній, а не липовий диплом зможе тобі в цьому допомогти.
Звичайно ж, до 55-річчя, але тільки не 1 квітня 2014 року, можна було б продиктувати й диктант, і певен, що помилок було б значно менше, ніж це є сьогодні. Ну, а потім можна буде реально претендувати на посаду міністра одного з міністерств, чи то економіки, чи то освіти, і навіть зайнятися питаннями державного будівництва й розвитку США (Сполучені Штати Америки), з огляду на твої амбіції.
Приміром, підприємці відчули на собі Податковий кодекс (твій внесок у який просто неоціненний), коли за підсумками перших трьох місяців 2011 р. понад 56 тис. приватних підприємців припинили свою роботу, автомобілісти досі «розсьорбують» твої «ініціативи», завдяки яким бензин піднявся не на 20 коп., як ти обіцяв, а удвічі-втричі.
Можна згадати й рейдерське захоплення кафе «Київське» і частини вул. Хрещатик, і борг підконтрольних підприємств перед Пенсійним фондом у кулька млн. грн., і «бродськограми», які обходяться державі в 11,3 гривні, за реальної вартості не більш як 15—20 копійок. І навіть у тістечках твоєї «кондитерської» було виявлено перевищення хвороботворних бактерій у 70 разів, а матраци від однієї Вашої фірмочки не відповідають заявленій якості й категорично не рекомендуються дітям. Загалом — це нескінченна кількість епізодів твоєї бурхливої «діяльності».
Наостанок побажаю тобі щастя, успіху й радості, а також постаратися позбутися комплексів невдоволення своєю малою значимістю в українській політиці, заздрості до більш успішних і популярних колег-політиків, яка отруює існування і призводить до сверблячого бажання нашкодити їм порожніми й голослівними обвинуваченнями.
Але ж у твоїх знайомих справді блискучі успіхи в політиці й бізнесі.
Очевидно, думка відомих учених у цій сфері дійсно правильна і це постійне ВІДЧУТТЯ ЛАКЕЯ увесь час загострює шизофренію.
Дрібниці, дружище, — терпи й сподівайся на краще, частіше виступай на засіданнях Кабінету Міністрів України і Комітету з економічних реформ або, як варіант, найменш шкідливий для України, розмовляй сам із собою, я певен, ви з ним зрозумієте один одного.
Ще раз наполегливо прошу, щиро благаю й знову нагадую — не звертай уваги на ті прокльони й потоки жовчної ненависті, які на твою адресу шле все підприємництво України, на ті побажання вічних мук, геморою, простатиту й радикуліту, якими тебе нагороджують держчиновники всіх рівнів, а також колишні робітники підприємств у Києві й Черкасах та ошукані вкладники банку «Денді»!
Повір — це не зі зла, це від усього серця!
Друкується у рахунок квоти Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.