Завтра КМДА запрошує усіх киян узяти участь у заходах з благоустрою столиці «Чистий четвер». Згоду попрацювати цього дня вже дали артисти, політики, представники політичних партій, спортсмени. Міська влада сподівається, що городяни у післяробочий час долучаться до наведення порядку на прибудинкових територіях. А розпочнуть масове прибирання працівники комунальних служб.
Не має бути сиріт
За два роки дітей-сиріт з київських дитячих будинків плановано передати у прийомні сім’ї або влаштувати у будинки сімейного типу. Прикладом такого мешкання є дитячий будинок сімейного типу родини Сергія та Наталії Ґедзів. Він функціонує з 2005 року і в ньому виховується 10 дітей — двоє власних, двоє усиновлених та шестеро прийомних. Згідно з даними КМДА, загалом у місті мешкає дві тисячі 463 дитини, з яких 245 — з інвалідністю. 
Нестандартні вечірки
До традиційних святкових вечорів, які через Євро-2012 пройдуть 12 травня, уже готуються столичні випускники. Ціни на їх проведення порівняно з минулим роком збільшилися приблизно на тисячу гривень і продовжують зростати. Загалом свято обійдеться у 6—7 тис. грн.
В агентствах, які допомагають організовувати випускні вечори, кажуть, що нині молодь  дедалі частіше відмовляється від стандартних вечірок і просить організувати тематичні — у гангстерському, гавайському, японському й навіть радянському стилі.
Заробити на виборах
Хоч Верховна Рада ще не визначилася з остаточною датою виборів київського міського голови, в Інтернеті вже набирають охочих попрацювати на них.
Шукають тих, хто розклеюватиме плакати, стоятиме на мітингах, проводитиме соцопитування. Здебільшого агітаторів набирають для Олександра Попова та Віталія Кличка. «Роботодавці» попереджають потенційних виконавців: «Як тільки парламент ухвалить рішення про проведення виборів у Києві, відразу зателефонуємо». За роздавання агітлистівок обіцяють платити  15 грн. за год. А от у наметах можна заробити — 150 грн. на добу.
Шукають також райтерів. «Мене запрошували в штаб Кличка. Там набирають багато людей. Платня — від 8 тис. грн. Але можна знайти й вищу в інших штабах — до 20—24 тис.», — каже журналістка Наталя. Тим часом представники політичних сил, котрі братимуть участь у передвиборних перегонах, поки не підтверджують, що вже проводять агітаційну роботу. Приміром, у штабі Кличка запевняють: «Дата виборів не оголошена, то немає про що говорити».
Однак, в агенціях зовнішньої реклами не приховують, що замовлення на білборди й сітілайти уже збільшилися на 10—20%, багато хто резервує місця під вибори. «Якщо нині білборд на трасі коштує 2,5 тис. грн., а в центрі — 7—8 тис. грн., то під час передвиборчої кампанії це множимо на коефіцієнт 1,5», — розповіла керівник одного з рекламних агентств.
Танцюй з чемпіонами!
Щосуботи, з 11 до 12 години у київському парку імені Тараса Шевченка проводиться танцювальна зарядка «Ранок чемпіонів». До неї можуть долучитися всі охочі мешканці столиці, незалежно від віку.
Проект підтримали відомі спортсмени, громадські діячі, зірки вітчизняного шоу-бізнесу, які також братимуть участь у цьому спортивно-оздоровчому заході.
Крім основної програми зарядки, її учасникам запропонують безплатні майстер-класи з показовими виступами представників різних танцювальних шкіл столиці. Тренуватимуть учасників віртуози танцю багатьох стилів і напрямів: хіп-хопу, електроденсу, брейку, крампу, електрик-бугі, латини.
За повідомленнями  інформаційних агенцій і кореспондентів  «Голосу України».