02 березня, №41
Закон України «Про внесення зміни до статті 17 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» щодо надання кандидатам та докторам наук відстрочки від призову на строкову військову службу», №4352-VІ.
06 березня, №43
Закон України «Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою», №4391-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про туризм» щодо надання туристичних послуг», №4385-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань діяльності Національного банку України», №4395-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв», №4082-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 41 Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» щодо рішень представницьких органів місцевого самоврядування», №4403-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про правовий статус закордонних українців», №4381-VІ.
Закон України «Про поводження з відпрацьованим ядерним паливом щодо розміщення, проектування та будівництва централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива реакторів типу ВВЕР вітчизняних атомних електростанцій», №4384-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо регулювання трансляції програм і передач з платними інтерактивними конкурсами», №4386-VІ.
13 березня, №45
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження цивільної дієздатності осіб, які зловживають азартними іграми», №4416-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 23 Закону України «Про акціонерні товариства», №4382-VІ.
15 березня, №47
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про міліцію», №4447-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності водіїв транспортних засобів за ненадання переваги маршрутним транспортним засобам», №4438-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про порядок перетинання українсько-російського державного кордону жителями прикордонних регіонів України та Російської Федерації», №4423-VІ.
16 березня, №48
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони реклами, спонсорства та стимулювання продажу тютюнових виробів», №3778-VІ.
17 березня, №49
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів», №4441-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 10 Закону України «Про Вищу раду юстиції щодо приведення у відповідність із Законом України «Про судоустрій і статус суддів», №4418-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди (у формі обміну нотами) між Кабінетом Міністрів України та Урядом Естонської Республіки про внесення змін та доповнень до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Естонської Республіки про взаємну охорону секретної інформації», №4424-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 7 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» щодо об’єктів інженерної інфраструктури водопровідного господарства», №4445-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про залізничний транспорт», №4443-VІ.
Закон України «Про внесення змін до підрозділу 4 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо особливостей справляння податку на прибуток», №4453-VІ.
20 березня, №50
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо регулювання інвестиційної діяльності у сфері житлово-комунального господарства», №4434-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань здійснення державного контролю за використанням та охороною земель», №4444-VІ.
21 березня, №51
Закон України «Про особливості утворення публічного акціонерного товариства залізничного транспорту загального користування», №4442-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту вітчизняних товаровиробників у відповідь на дискримінаційні та/або недружні дії інших держав, митних союзів або економічних угруповань», №4436-VІ.
Закон України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», №4452-VІ.