Футзал. Суми. Легкоатлетичний манеж УАБС НБУ. ХІІ чемпіонат України серед команд ВНЗ. Фінал чотирьох. Інформаційну підтримку змаганням надає «Голос України».

Одразу зазначимо, що вшосте титул чемпіона вибороли студенти Сумського державного університету.
Нагадаємо, у цьому чемпіонаті участь брали 16 команд. А медалі розіграли чотири найкращі. У першому півфіналі дрогобицький «Каменяр-ДДПУ» з рахунком 4:3 переміг донецький «Інфізовець». У другому — сумські студенти переграли київський педуніверситет імені Драгоманова — 8:4. У поєдинку за «бронзу» донеччани взяли гору над столичними педагогами — 2:1.
І, нарешті, про фінал, в якому зійшлися господарі турніру і колектив зі Львівщини. 7:3 на користь сумчан — такий підсумок гострого протистояння. Три м’ячі у переможців забив Руслан Острога, двічі відзначився Андрій Бурдюг і по разу — Роман Павлюк і Дмитро Ігумнов.
Чемпіон України — команда СумДУ — забезпечив собі путівку на Перші спортивні європейські ігри студентів, які відбудуться влітку в Іспанії.
— Змагання пройшли на високому організаційному рівні, — сказав по завершенні турніру перший віце-президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів (ВФАС), заслужений тренер України Олег Первушкін. — Велика заслуга в цьому керівництва Сумського державного університету і його ректора Анатолія Васильєва. Приємно констатувати, що український студентський футзал виходить на якісніший рівень...