На Волині з робочою поїздкою перебуває Перший заступник Голови Верховної Ради України Адам Мартинюк. Першим — відвідали село Нові Червища Камінь-Каширського району. Тут місцева громада вирішила у колишньому двоповерховому будинку механізатора облаштувати дитячий садок. Заради цього місцеві жителі передали у безплатне користування сільській раді свої майнові паї. А нагальна потреба у цьому є, адже у селі проживає 127 дітей дошкільного віку.
Потім Адам Іванович побував у селі Боровне, де пообіцяв допомогти у придбанні іконостасу церкві Різдва Богородиці. А в селі Оленине поміняти вікна у школі І—ІІ ступенів, облаштувати доріжку біля місцевого храму та допомогти в озвученні богослужінь.
У селі Нуйно, того ж таки Камінь-Каширського району Перший заступник глави парламенту взяв участь у запаленні газу на підвідному газопроводі завдовжки 11,4 км.
Виступаючи на врочистостях, Адам Мартинюк сказав: «Дуже хочу, щоб наступну зиму вам було набагато тепліше. Швидше виконуйте внутрішні роботи, щоб відчути перевагу такого опалення. Дуже щасливий, що попри всілякі труднощі вам вдалося завершити ці роботи і незабаром блакитне паливо надійде також у села Сошичне, Олександрію, Качин, Личини, Ставище».
Подробиці робочої поїздки читайте в наступному номері газети.