Член парламентської фракції Партії регіонів Віктор Янукович після нещодавньої робочої поїздки на Кіровоградщину написав у своїй авторській колонці на «Українській правді»: «Сьогодні Україні необхідно розвивати чотири напрямки: комунікації, інновації, кадри та відповідне фінансування. На мій погляд, у цьому полягає модель успішного регіонального розвитку».
Головний плюс Кіровограда, вважає В. Янукович, у тому, що там одразу зрозуміли головну функцію влади як ефективного менеджера — правильне управління ініціативами суспільства: «Влада не повинна «винаходити велосипед». Для цього є наукові центри, інститути, творчі, талановиті люди. Їм потрібно включити зелене світло і дати можливість реалізувати себе. Без припливу нових людей влада ризикує опинитися в закритому клубі однодумців».
Як ми вже повідомляли, у рамках роботи в Кіровоградській області народний депутат підтримав, зокрема, фестиваль молодіжного аматорського кіно: «З 4 квітня починається кінофестиваль «Ранок». Ми ініціювали майстер-класи кращих українських режисерів і акторів. Поява таких ініціатив — це те, чого ми домагалися, просуваючи національний фільм на законодавчому рівні. Чим більше у нас буде якісних молодіжних проектів, тим швидше ми отримаємо успішне і цікаве кіно на широких екранах».
Також народний депутат Віктор Янукович пообіцяв допомогти у розвитку інфраструктурних проектів регіону. У цьому він досяг домовленостей із главою облдержадміністрації Сергієм Ларіним під час згаданої робочої поїздки.
 
Кіровоград.