Редакція газети «Голос України» під час щорічної передплатної кампанії проводить серед структурних підрозділів поштового зв’язку обласних дирекцій УДППЗ «Укрпошта» Всеукраїнський конкурс «Голос України» — в кожну родину». Мета акції — розширення кола читачів та прихильників газети, збільшення кількості її передплатників, визначення кращих колективів поштових відділень, працівників цих відділень та їх преміювання.
Визначення переможців проводиться двічі на рік — за результатами передплати на перше і друге півріччя. Редакційна комісія з визначення переможців конкурсу підбила підсумки цієї акції за перше півріччя 2012 року. Головний приз конкурсу — персональний комп’ютер з монітором і принтером завоювали колективи Шаргородського центру поштового зв’язку №4 Вінницької області та Корюківського центру поштового зв’язку №4 Чернігівської області. Серед номінантів, які отримали грошові премії, — Дубровицький ЦПЗ №6, Костопільський ЦПЗ №4 і Володимирецький ЦПЗ №7 Рівненської області та Сумський цех обслуговування споживачів №4. Ці колективи також виконали основні умови конкурсу. Премійовано також Конотопський ЦОС №1 Сумської області, Тульчинський ЦПЗ №7 і Липовецький ЦПЗ №3 Вінницької області. Відзначено також декілька відділень у селищах міського типу, колективи сільських відділень зв’язку. Матеріально заохочено працівників поштових відділень.
Нині починається передплата на друге півріччя 2012 року. А чи слабо, плідно попрацювавши на передплату нашого видання, отримати від редакції газети персональний комп’ютер чи грошову винагороду?..