Жеребкування незвичного футбольного змагання відбулося у Вінниці, в залі засідань міської ради. Особливість турніру, в якому візьмуть участь шкільні команди—переможці міської спартакіади з футболу, полягає в тому, що він відбуватиметься за стандартами дорослого Євро-2012. Стільки само команд, такі ж групи. Кожен колектив представлятиме одну з країн. У цьому й родзинка змагань, які відбудуться під патронатом міськради. Саме депутати надали спонсорську допомогу для придбання спортивної форми з символікою національних збірних—учасниць Євро-2012.
Капітанам залишалося вибрати країну, збірну якої вони символічно представлятимуть на турнірі. Честь нашої держави захищатиме команда школи №12. Її суперниками будуть колективи школи №18 (Швеція), №27 (Франція) і чемпіон міської спартакіади, команда школи №21 (Англія).
Голова міського спорткомітету Сергій Краєвський повідомив, що турнір стартує 9 квітня, фінальні змагання відбудуться 18 травня, їх присвятять Дню Європи. Усі матчі прийматиме сучасний стадіон 35-ї школи. На найкращих футболістів чекають не лише грамоти і медалі, а й почесні призи та пам’ятні сувеніри з символікою Євро-2012.
 
Вінниця.