Від вогню запальнички, якою гралися троє дітей, котрі були залишені без догляду батьків, почалася пожежа в приватному будинку. Почувши крики онуків про допомогу, у палаючу оселю кинулася бабуся. Вона винесла їх з полум’я. На жаль, шестирічний хлопчик і його сестри трьох і семи років уже були мертві. Трагедія сталася в селі Сухий Лиман Овідіопольського району.
І в приватному будинку села Озерне Ізмаїльського району спалахнула пожежа. Там під замком перебували четверо дітей: дівчата трьох, п’яти та семи літ і дворічний хлопчик. Їхні крики почув сусід, який викликав пожежну команду та «швидку допомогу». Рятувальники опинилися на місці через кілька хвилин. Дівчата вже не подавали ознак життя, а хлопчик помер дорогою в лікарню. Їхній батько пішов на риболовлю і закрив дітей на замок. Місцеперебування матері невідоме досі.
Нагадаємо, що в січні в селі Райки Великомихайлівського району у вогні також загинуло четверо неповнолітніх дітей, які перебували в закритому матір’ю будинку. Усього в нинішньому році в Одеській області в пожежах загинуло 13 дітей.