Навесні випала нагода зібратися разом головам районних та міських рад Кіровоградщини. В обласному центрі відбулося засідання координаційної ради з питань місцевого самоврядування. Керівники, зокрема, обговорили питання щодо утилізації твердих побутових відходів, повернення заморожених вкладів часів СРСР, а також розглянули можливість проведення обласної спартакіади депутатів місцевих рад і працівників органів місцевого самоврядування.

Оскільки зібрання проходило одразу по закінченні чотирнадцятої сесії облради, то її голова Микола Ковальчук зосередив увагу колег і на чотирьох щойно прийнятих обласних програмах (розвитку житлового будівництва на території області, з ліквідації амброзії полинолистої, з локалізації та проведення боротьби з американським білим метеликом та «Шкільний автобус-2015»).
— У травні-червні нинішнього року ми завершимо роботу над електронним документообігом, — наголосив М. Ковальчук. — Це дасть можливість не тільки заощаджувати на етапі розмноження необхідних друкованих матеріалів, а й значною мірою економити час на їх поширення.
Крім того, обіцяють, що всі продуковані радами документи будуть автоматично доступні широкому загалу.
На знімку: під час засідання.
Фото автора.