Лісогосподарські підприємства Криму почали підготовку до майбутнього пожежонебезпечного періоду. Про це кореспондентові «Голосу України» повідомили в Республіканському комітеті АРК з лісового та мисливського господарства.
За інформацією Рескому, протипожежні пункти укомплектовані необхідним реманентом (лопатами, вогнегасниками тощо), на базі кожного лісництва створюються запаси пально-мастильних матеріалів для виїзду в ліс на місця загорянь. З 25 березня лісогосподарські підприємства Криму розпочнуть профілактичні заходи зі створення й відновлення мінералізованих смуг.
Крім того, Рескомліс Криму разом із працівниками державного лісозахисного спеціалізованого підприємства «Кримлісозахист» проводять перевірки стану лісових пожежних станцій до пожежонебезпечного періоду.
При цьому у відомстві вважають за потрібне проводити широку роз’яснювальну роботу серед населення, роз’яснювати людям, місцевим і туристам, правила поведінки в лісах, установлювати наочну агітацію та інформувати через засоби масової інформації.