На період єврочемпіонату у місті Лева працюватимуть 22 волонтерські інформаційні пункти, де кожен зможе отримати завжди актуальну інформацію та необхідну допомогу. Вони знаходитимуться у місцях прибуття людей, центральній частині міста, зокрема, у фан-зоні, а в дні матчів — і вздовж дороги до стадіону й на зупинках для шатл-басів, інформує сайт львівської міськради.
У пунктах працюватимуть по двоє-четверо волонтерів, залежно від того, чи відбуватимуться цього дня матчі. Там можна буде безплатно отримати фан-путівники, мапи, програми заходів, корисні поради та рекомендації щодо проїзду, проживання, цікавого дозвілля.
Крім того, на період чемпіонату планується інтенсивніший режим роботи Центру туристичної інформації, зокрема відкриття двох осередків в аеропорту та на залізничному вокзалі.
Близько 10 тисяч футбольних вболівальників з Німеччини, а також 3—4 тисячі данців очікують у Львові та області під час проведення Євро-2012. Як зазначив заступник голови Львівської ОДА Володимир Губицький, котрий опікується питаннями чемпіонату, кількість фанів з Португалії ще не визначено, повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».
За словами посадовця, зараз підраховують, скільки вболівальників приїде з Польщі, однак відомо, що їх буде найбільше. Чиновник поінформував, що підготовку пропускного пункту «Рава-Руська» до Євро-2012 вже майже завершено, на «Краковці» та «Шегинях» ще тривають роботи.