Баскетбол. Чемпіонат країни. Суперліга. «Київ» — «Дніпро-Азот» (Дніпродзержинськ). 76:66 (20:12, 14:19, 22:15, 20:20).
«Будівельник» (Київ) — 26 перемог, «Донецьк» — 25, «Азовмаш» — 23, «Ферро-ЗНТУ» (Запоріжжя) — 21, «Хімік» (Южне), «Одеса» — по 20, «Дніпро» (Дніпропетровськ) — 19, «Говерла» (Івано-Франківськ) — 18, «Київ» — 17, «Кривбасбаскет» — 13, «Миколаїв» — 11, «Дніпро-Азот» — 10, «Черкаські Мавпи» — 8, «Галичина» (Львів) — 7.
Футбол. У київського «Динамо» перед матчем з «Іллічівцем» три футболісти знаходилися на межі дискваліфікації. Один із них, Андрій Ярмоленко, одержав-таки жовту картку, котра стала для нього четвертою в цьому чемпіонаті. Тому матч із «Чорноморцем» на «Олімпійському» він пропустить. Знову вийти на поле Андрій зможе в зустрічі 26-го туру з «Шахтарем» на «Донбас Арені».
За крок від дисциплінарного покарання тепер уже п’ятеро динамівців: Вукоєвич, Гусєв, Ідейє, Мілевський та Михалик. Тому їм варто бути особливо обережними цієї неділі, інакше вони ризикують не поїхати з командою у Донецьк.
Натомість до складу «Динамо» повернулися Шевченко і Дуду, котрі одужали після травм і тренуються в основній групі.
Бокс. 43-річний Антоніо Тарвер (США) сподівається, що перемога над нігерійцем Латіфом Кайоде виведе його на поєдинок з одним із братів Кличків.
Про це чемпіон світу за версією ІBO у першій важкій вазі заявив в інтерв’ю worldboxіngnews.net: «Я бачу своє майбутнє в суперважкій вазі. І хоча я не отримував пропозицій про бій від братів Кличків, повірте, 26 травня я приверну їхню увагу».