Голова Верховної Ради Володимир Литвин відправив листи представникам виконавчої влади і дав низку доручень за підсумками останніх онлайн-конференцій у соціальній мережі Facebook, під час яких В. Литвину надійшла велика кількість звернень із проханням сприяти в розв’язанні проблем різного змісту і характеру.
За підсумками спілкування керівник парламенту, зокрема, звернувся до Прем’єр-міністра М. Азарова і голови Київської обласної державної адміністрації А. Присяжнюка з проханням дати доручення розглянути питання про повернення приміщення дитячого садка в с. Русанів Броварського району Київської області в комунальну власність.
Голова Верховної Ради відправив Прем’єр-міністру і голові Чернігівської обласної державної адміністрації В. Хоменку листи з проханням розглянути можливість завершити роботи з газифікації сіл Шняківка та Терешківка Ніжинського району Чернігівської області.
Керівник парламенту направив віце-прем’єр-міністру Б. Колеснікову депутатський запит щодо необхідності вирішення житлового питання мешканців вагонного містечка під Одесою.
За підсумками спілкування з користувачами мережі Facebook В. Литвин також дав низку доручень апарату Верховної Ради.
Прес-служба Верховної Ради України.