Парламентська більшість вважає недоцільним поєднувати вибори міського голови Києва з парламентськими перегонами. Про це під час брифінгу заявив голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
«У будь-якому разі волевиявлення має відбутися цього року. Більшість схиляється до того, що поєднувати вибори недоцільно. А враховуючи, що терміни вже минули, і необхідно приймати якесь рішення з цього питання, то, гадаю, найближчим часом парламент визначиться з датою. Коли відбудеться волевиявлення, у липні чи серпні — не знаю», — сказав народний обранець.
Лідер регіоналів вважає неприпустимим проведення піар-акції навколо злочину стосовно Оксани Макар. «Незважаючи на те, що ми у терміновому порядку прийняли узгоджене рішення та відвезли її на лікування, і народний депутат від нашої фракції займається цим питанням, піаритись на горі людей — це погана справа», — зазначив О. Єфремов. Депутат підкреслив, що партія і надалі надаватиме О. Макар необхідну допомогу.
Окрім того, народний обранець заявив, що один із учасників згвалтування 19-річної дівчини в Умані є син представника штабу БЮТ у Черкасах. О. Єфремов спростував причетність до групи гвалтівників представників його партії, назвавши це дурницею. «Як на мене, у злочинців не повинно бути ані політичної, ані національної приналежності. Злочинець — він і є злочинець, і має відповідати за ті злочини, які він вчиняє. У цьому разі вони мають отримати по заслугах. І цим питанням мають займатися правоохоронні органи», — наголосив парламентарій.