Учора Голова Верховної Ради України Володимир Литвин зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Російської Федерації в Україні Михайлом Зурабовим.
Як повідомила прес-служба українського парламенту, під час зустрічі йшлося про реалізацію домовленостей щодо підготовки і проведення засідань Міжпарламентської комісії із співробітництва Верховної Ради України та Федеральних Зборів Російської Федерації, яку очолюють Голова Верховної Ради України і Голова Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації.
Домовленості про проведення засідань у Воронежі і Дніпропетровську, присвячених розвитку двосторонньої співпраці в галузі літакобудування та ракетобудування, було досягнуто під час офіційного візиту до України Голови Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації Сергія Наришкіна.
У цьому контексті В. Литвин наголосив на необхідності звернутися до урядів наших країн з тим, аби вони внесли пропозиції щодо активізації співпраці у зазначених вище галузях.
Під час зустрічі М. Зурабов повідомив, що Державна Дума сьогодні ратифікує Договір про зону вільної торгівлі з країнами СНД, і російська сторона, за його словами, очікує на відповідні дії українських колег.
Фото  Анастасії СИРОТКІНОЇ.