Так, на думку Голови Верховної Ради Володимира Литвина, повинне працювати нове покоління підприємців. Виступаючи на урочистому зібранні з нагоди 20-річчя Українського союзу промисловців і підприємців, глава парламенту підкреслив, що його утворення дало змогу пом’якшити удар, що зазнала економіка в драматичний період історії. Володимир Литвин висловив щиру подяку тодішнім генералам виробництва, які в нелегкі часи розпаду Радянського Союзу зберегли виробництво, ринки збуту, виплачували заробітну плату.

Він висловив сподівання, що за допомогою УСПП буде підтримана сув’язь поколінь, що дозволить створити нову конкурентоспроможну економіку. Водночас Володимир Литвин вважає, що одне з головних завдань союзу — виховання менеджерів високого рівня, які зможуть поповнити лави державних управлінців.

Голова Верховної  Ради переконаний: думки і пропозиції Українського союзу промисловців і підприємців повинні враховуватися при підготовці законодавчих актів. Володимир Литвин звернув увагу на те, що нині у парламенті знаходиться 40 законопроектів, якими будуть внесені зміни до Податкового кодексу. На його думку, ми так довго запрягаємо, що забуваємо, куди їдемо.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин висловив думку, що УСПП, як потужний інститут громадянського суспільства, не тільки збереже свій вплив, а й набуде нової якості.

Вітання Президента Віктора Януковича з нагоди 20-річчя УСПП оголосив Прем’єр-міністр Микола Азаров.

Велика група промисловців і підприємців отримала з нагоди ювілею УСПП державні нагороди, почесні грамоти Верховної Ради, відзнаки Кабінету Міністрів.

Президент УСПП народний депутат Анатолій Кінах у заключному слові високо оцінив співпрацю органів державної влади з громадською організацією. Він висловив сподівання, що союз і надалі допомагатиме підприємцям не тільки розвивати, а й модернізувати виробництво, створювати нові робочі місця.

Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.