ФФУ отримала лист від ФІФА, в якому Міжнародна футбольна асоціація принесла свої вибачення стосовно інциденту, що мав місце під час презентації емблеми Кубка світу-2018 у Москві.
Офіційний сайт Федерації футболу України наводить його зміст:
«Ми посилаємося на прикрий інцидент, який стався під час презентації офіційної емблеми Кубка світу-2018 у Москві (Росія).
У межах презентації офіційної емблеми, Місцевий організаційний комітет доручив місцевому творчому агентству виконати художню проекцію на фасад Большого театру як унікальної можливості для фотосесії та відеозйомки.
На жаль, обрана та використана під час передачі місцевим постачальником послуг карта Росії, на якій український регіон — Крим — був показаний, як частина Росії, ФІФА випустила з уваги під час завантаження відеоматеріалу на наш сайт та УouTube канал.
Коли цей прикрий інцидент був доведений до нашої уваги, ми негайно вилучили відповідний короткий відеоряд.
Ми шкодуємо про будь-які незручності, спричинені цим прикрим інцидентом, і запевняємо Вас, що будемо у майбутньому уважнішими до матеріалів, вироблених третіми сторонами», — йдеться у зверненні, яке підписане Жеромом Вальке, генеральним секретарем ФІФА.