Тренер дніпропетровського «Дніпра» Мирон Маркевич перед матчем 4-го туру Ліги Європи з «Карабахом» (Агдам) заявив, що в його команди ще є шанс на вихід з групи.

— «Карабах» досить непогана команда, і з нами гратиме вдома. Напевно, в азербайджанського клубу буде завдання виграти. Однак і нам уже нема куди діватися. Думаю, поєдинок буде напружений. Нам необхідно зіграти у свій футбол. На жаль, поки в Лізі Європи ми не можемо себе проявити так, як слід. Потрібно, щоб наші лідери діяли на повну силу і виявили свої найкращі якості.

— Який настрій у колективі перед важливим матчем?

— Звісно, що футболісти переживають поразку від «Динамо». Але про неї треба вже забути і рухатися далі. Нічого ще не втрачено ані в чемпіонаті, ані в Лізі Європи. Просто потрібно старатися і показати своє вміння...

***

Учора зранку делегація «Дніпра» вилетіла до Баку, де на стадіоні імені Тофіка Бахрамова зустрінеться з «Карабахом». Початок зустрічі о 19:00. У складі української команди: воротарі — Ян Лаштувка, Денис Бойко, Денис Шеліхов; оборонці — Олександр Влад, Ондржей Мазух, Євген Чеберячко, Іван Стрінич, Дуглас, Валерій Лучкевич, Артем Федецький; півоборонці — Сергій Кравченко, Джаба Канкава, Євген Коноплянка, Бруно Гама, Младен Бартулович, Євген Шахов, Руслан Ротань, Сергій Політило; нападники — Нікола Калинич, Євген Селезньов, Роман Зозуля.

*** 

Сьогодні гратимуть ще два наших клуби. У Варшаві місцева «Легія» на «Пепсі-Арені» прийматиме харківський «Металіст» (початок о 22:05). У Києві «Динамо» на НСК «Олімпійський» зіграє з данським «Ольборгом». Цей поєдинок розпочнеться о 22:05.