Два вантажні КамАЗи для потреб армії в скрутний для України час передало ПП «Агро-Експрес-Сервіс», яке очолює генеральний директор Сергій Костючко. Передало на додаток до п’яти одиниць легкової техніки (в їх числі 4 авто підвищеної прохідності UAZ Patrіot), які також донедавна належали підприємству, а після рішення задіяти їх на службі добровольчих батальйонів слугують українським воїнам в обстоюванні цілісності нашої держави.

ПП «Агро-Експрес-Сервіс» обслужені, із ремкомплектом, з повними баками пального КамАЗи у розпорядження української армії відправили із селища Млинів Рівненської області, точніше із Млинівського райвійськкомату.

— Звичайно, ці дві вантажівки для нашого підприємства мають значиму вагу, — каже заступник генерального директора ПП «Агро-Експрес-Сервіс» Василь Муха, — особливо у вирішенні питань забезпечення продовольчої безпеки держави, частка «Агро-Експрес-Сервіс» у якій доволі вагома. Водночас маємо глибоке розуміння важливості іншої безпеки для України — територіальної, суверенної. Розуміння того, що лише спільними зусиллями, лише єдиним згуртованим фронтом, лише жертовністю і патріотизмом можна зберегти цілісність України і забезпечити мир. Саме виходячи з таких позицій, керівництво підприємства прийняло рішення, аби КамАЗи так само завзято, як на хлібному полі, послужили українській армії на полі ратному або ж для виконання інших важливих завдань.

Т. в. о. млинівського військового комісара Анатолій Кононов зазначає, що з території Млинівського та Демидівського районів уже надійшло десять одиниць техніки. Він висловив щиру вдячність усім, хто із тилу сприяє українській армії, хто сумлінно ставиться до виконання громадянських, патріотичних обов’язків. Бо це — одна зі складових української сили і, безперечно, забезпечення миру.

Рівненська область.

На знімку: заступник генерального директора ПП «Агро-Експрес-Сервіс» Василь Муха і т. в. о. млинівського військового комісара Анатолій Кононов під час передачі «агро-експрес-сервіських» КамАЗів на потреби української армії.

Фото Євгена ЦИМБАЛЮКА.