«Челсі» (Англія, Лондон) — «Наполі» (Італія). 4:1. Голи: Дрогба, 28, Террі, 48, Лемпард, 75 (п), Іванович, 105 — Інглер, 55. Перший матч — 1:3.
Гра «Наполі» в першому матчі, погодьтеся, викликала неабияке захоплення. І в Лондоні команда з центру області Кампанія прагнула змагатися гідно. Однак і господарі налаштувалися на гостру боротьбу так, щоб неодмінно виправити ситуацію, котра склалася тиждень тому в Неаполі. В основний час футболісти «Челсі» частково впоралися із непростим завданням: забили три м’ячі і пропустили один.
Отже, за підсумками двох поєдинків нічия — 4:4. Тому суперники, як водиться в таких випадках, змушені були зіграти два додаткові тайми по 15 хвилин. На останній хвилині першого з них активний Дідьє Дрогба віддав блискучу передачу на Браніслава Івановича. І серб ефектно поставив переможну крапку, влучивши під поперечину.
До 1/4 фіналу вийшли «Реал» і «Челсі». Жеребкування чвертьфінальних пар у Лізі чемпіонів (матчі зіграють 27—28 березня і 3—4 квітня) та Лізі Європи (29 березня і 5 квітня) відбудеться сьогодні.
***
Учора в Києві відбулося жеребкування чвертьфінальних пар розіграшу Кубка України з футболу. Матчі зіграють — 11 квітня. Того дня зустрічаються: «Арсенал» (Київ) — «Волинь» (Луцьк), «Зоря» (Луганськ) — «Металург» (Донецьк), «Карпати» (Львів) — «Чорноморець» (Одеса), «Металург» (Запоріжжя) — «Шахтар» (Донецьк).