Рада міністрів Криму почала реалізацію програми підтримки сільськогосподарських виробників. За даними Головного управління інформаційної політики цього органу влади, вона здійснюватиметься насамперед шляхом здешевлення кредитів з бюджету. Уряд вже визначає необхідну для цих цілей суму. Паралельно 20 сільгоспвиробників оголосили про готовність залучити понад 500 мільйонів гривень, які планується направити на придбання техніки й засобів захисту рослин, паливо-мастильних матеріалів. Передбачається, що при Міністерстві аграрної політики й продовольства автономії створять комісію, яка займатиметься оцінкою платоспроможності сільгосппідприємств і надаватиме банкам відповідні рекомендації.

Набережні після шторму: процес відбудови

У Криму почали відбудовувати зруйновані восьмибальним штормом набережні. Про це повідомив глава Республіканського комітету АРК з будівництва і архітектури Андрій Ляшевський на апаратній нараді під керівництвом Голови Ради міністрів Криму Анатолія Могильова.

Зокрема, передає Головне управління інформаційної політики Ради міністрів АРК, згідно з графіком ведуть реконструкцію Професорського куточка в Алушті, почали відбудовувати також центральну набережну міста.

Анатолій Могильов заявив, що набережні необхідно відновити до початку курортного сезону.