Підрахунок протоколів окружних виборчих комісій із результатами голосування на парламентських виборах у Центральній виборчій комісії «завмер» на позначці 99,93%. За попередніми даними, «Народний фронт» набирає 22,14% голосів виборців, Блок Петра Порошенка — 21,81%, Об’єднання «Самопоміч» — 10,98%, Опозиційний блок — 9,42%, Радикальна партія Олега Ляшка — 7,44%, ВО «Батьківщина» — 5,68%. ВО «Свобода», за попередніми результатами, не долає 5-відсотковий прохідний бар’єр із результатом 4,71%.

На заваді остаточно підбити підсумки голосування стали проблемні округи, де не змогли вчасно завершити підрахунок голосів. 4 листопада ЦВК нарешті прийняла оригінали протоколів від окружної виборчої комісії №22 (Волинська область). Деякі протоколи, в тому числі й кількох закордонних виборчих дільниць, ЦВК відправляла на «уточнення», і тепер вони повертаються з виправленнями. Електронні протоколи, які вносяться до системи «Вибори», станом на 14-ту годину 5 листопада не було передано до ЦВК лише з одного найпроблемнішого округу — №59 Донецької області (центр — Велика Новосілка), де в загальнодержавному багатомандатному окрузі оброблено лише 83,78% протоколів дільничних виборчих комісій, в одномандатному — 82,88%. Оригінали протоколів станом на 

4 листопада ЦВК прийняла від 196 ОВК зі 198 одномандатних округів, де 26 жовтня відбулися вибори. Затримує передачу оригіналів протоколів ще й округ №137 (Одеська область, Котовськ).

Роботу окружкому №59 уже третій день поспіль блокують невідомі озброєні люди. Хоча ЦВК наразі не розглядає можливість прийняття рішення про неможливість встановлення результатів виборів у цьому окрузі й сподівається на краще, заявив журналістам заступник голови ЦВК Андрій Магера. «Це питання не розглядається Центральною виборчою комісією на сьогоднішній день, — сказав він. — Ми хочемо виходити з того, що цей округ зможе встановити результати виборів, встановити підсумки, і ЦВК на підставі цих підсумків встановить результати в цьому окрузі». ЦВК поки що також не розглядає можливості перенесення центру округу з Великої Новосілки до іншого населеного пункту.

У деяких округах голоси довелося перераховувати. Скажімо, в ще одному окрузі на Донбасі — №60 Донецької області, де переміг кандидат від Блоку Петра Порошенка Дмитро Лубинець. Про це свідчать оновлені дані ЦВК за підсумками обробки 100% протоколів в окрузі.

Часу до завершення підрахунку остаточних результатів виборів залишається дедалі менше: останній термін для ЦВК — 10 листопада включно.