Республіканський комітет АРК із земельних ресурсів значно скоротив кількість довідок, необхідних для отримання правоустановчих документів на землю. Про це повідомив голова Рескому Олександр Чабанов на розширеному засіданні колегії відомства, яке відбулося під керівництвом Анатолія Могильова. Він додав, що ця ініціатива була втілена за дорученням Голови Ради міністрів Криму Анатолія Могильова.
У свою чергу Голова Ради міністрів зазначив, що кількість документів скорочується з основною метою — для спрощення процедури видачі держактів і ліквідації черг. «Влада повинна виконати вимоги, які висувають жителі міст і районів Криму. За порушення інтересів людей відповідальність буде найсуворіша», — заявив Анатолій Могильов, повідомляє Головне управляння інформаційної політики Ради міністрів АРК.
Як раніше повідомлялося, у лютому 2012 року в Криму за дорученням Голови Ради міністрів Криму Анатолія Могильова було укладено й видано методичку з докладною інформацією щодо порядку отримання документів на землю.
 
Крим.