На Волині з робочою поїздкою перебуває Перший заступник Голови Верховної Ради Адам Мартинюк. Першим населеним пунктом, який відвідав Адам Мартинюк, було село Нові Червища, де місцева громада вирішила облаштувати дитячий садок у конторі колишнього колгоспу імені Конищука. В цьому є нагальна потреба, адже в селі є 127 дітей дошкільного віку, щороку тут народжується 22—25 малюків.

Приємним подарунком до свята 8 Березня для багатьох жінок Камінь-Каширського району стало присвоєння їм звання «Матері-героїні». Першими посвідчення і теплі слова привітань отримала 51 мати-героїня села Тоболи. Вручаючи їх, Адам Іванович подякував жінкам за їхній материнський подвиг. Побажав здоров’я і довголіття, а також повідомив, що наступна зустріч відбудеться вже в новому сільському клубі, завершити будівництво якого він пообіцяв допомогти сільській громаді.

Теплі слова привітань від Першого заступника Голови Верховної Ради того дня почули матері-героїні сіл Боровне, Карасин, Раків Ліс, Пнівне Камінь-Каширського району.