Волинянки ніколи не відставали від чоловіків ні в роботі, ні в політиці. Пригадайте хоча б народного депутата з багаторічним стажем Катерину Ващук, яка до приходу у Верховну Раду України очолювала один із найкращих в області колгоспів у Горохівському районі.

 

Продовжувачкою її справи можна вважати теперішнього голову цього ж лісостепового району Жанну Савчук. В Іваничівському районі державну адміністрацію очолює колишній головний лікар центральної районної лікарні Лідія Томашевська. Лідія Михайлівна ще й депутат обласної ради. У Турійську депутати довірили керувати районною радою Ользі Черен. Іще на Волині жінки працюють начальниками управлінь облдержадміністрації, редакторами газет, в органах прокуратури, міліції, судах... Бо волинянки не тільки мудрі, працьовиті, а ще й дуже відповідальні. А красою і вродою можуть причарувати будь-кого з чоловіків. Тож за них, найкращих!

 

Волинська область.

Фото автора.

Голова Іваничівської райдержадміністрації Лідія Томашевська (ліворуч) і голова Горохівської райдержадміністрації Жанна Савчук товаришують.