Бокс. Дюссельдорф (Німеччина). Швидку і переконливу перемогу здобув український суперчемпіон Володимир Кличко (57—3, 50 КО), котрий яскраво захистив всі свої титули. Вже в другому раунді Жан-Марк Мормек (36—5, 22 КО) опинився на підлозі після нокдауну, коли Кличко хвацько провів двійку. Але француз витерпів і продовжив поєдинок.

В четвертому раунді Мормек знову наразився на двійку і вже не підвівся — нокаут. П’ятдесятий у славній кар’єрі Кличка-молодшого! Отже, він водинадцяте захистив титул чемпіона світу за версіями ІBF і ІBO, усьоме — за версією WBO, вперше — як суперчемпіон WBA і вчетверте — за версією The Rіng.

Після поєдинку в Дюссельдорфі Володимир Кличко повідомив про своє бажання провести наступний бій в США проти Кріса Арреоли (35—2, 30 KO). Також він назвав ще кількох боксерів, з якими не проти зустрітися. «На майбутнє є британці: Девід Прайс, хлопець, який навіть вищий за мене і зараз стоїть у рингсайді, і Тайсон Ф’юрі, також більший і важчий за мене. Є Олександр Повєткін з Росії, непереможений Олімпійський чемпіон і чемпіон за версією WBA. Є й інші імена. Варто зазначити також американця Сета Мітчелла. А його співвітчизник Кріс Арреола зробив чимало, щоб отримати бій зі мною. Він здобув ґрунтовну дострокову перемогу в четвертому раунді над Еріком Моліною два тижні тому».

Не виключено, що влітку ІBF зобов’яже Володимира дати реванш Тоні Томпсону із США.

Фото з сайту boxnews.com.ua.