Футбол. Україні вдалося зробити неможливе — фактично за півтора роки підготувати необхідну для проведення Євро-2012 інфраструктуру. Як пише німецьке інформаційне агентство DAPD Nachrіchtenagentur, до сьогодні мало хто вірив у те, що грандіозний проект щодо організації Євро-2012 в Україні і Польщі буде реалізовано. А вже тепер немає жодних сумнівів в тому, що останні приготування завершаться вчасно.
«Стадіони, аеропорти та декілька нових готелів вже зведені. У Львові, де збірна Німеччини проведе свій перший поєдинок 9 червня, починаючи з нового року, в тестовому режимі працює новий термінал аеропорту. В середині березня його відкриють, — зазначає джерело. — У «Борисполі» також випробовують новий термінал D. Допомагають українцям в цьому й фахівці аеропорту німецького Мюнхена. У червні об’єкт зможе обслуговувати до 3000 пасажирів на годину. Це особливо актуально з огляду на великий наплив туристів, що очікується в столиці України під час Євро. Зокрема, лише зі Швеції до Києва планують завітати близько 37 тисяч уболівальників. Їх забезпечать комфортним та доступним житлом».
Також видання підкреслило успіхи Донецька, де будують нові дороги, автостоянки, завершили новий термінал міжнародного аеропорту, який нині активно тестують імітованими рейсами.