Євпаторія одержить допомогу в розв’язанні проблеми бездомних тварин від свого німецького побратима — міста Людвигсбурга. Як повідомив кореспонденту «Голосу України» голова постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства Борис Назаров, побратим виділив 20,8 тисячі гривень по лінії Кінологічної спілки України, і гроші вже надійшли на рахунок комунального підприємства «Автотранспортна саночистка». Воно є виконавцем діючої в місті програми з поводження із тваринами на 2010—2014 роки.
За словами Бориса Назарова, грошова допомога піде на облаштування вольєрів для бродячих тварин. Щоб не допустити сказу й зменшити їхню популяцію, у місті створено бригаду по роботі з «бродяжками» і підготовлено спеціально обладнаний автомобіль. Перш за все виловлюватимуть агресивних і хворих собак.
Працювати з бездомними тваринами будуть за схемою: вилов, стерилізація і переміщення у вольєри тимчасового утримання з наступним поверненням тварин у їхнє середовище перебування. Назаров також додав, що на території КП «Автотранспортна саночистка» плановано розпочати будівництво вольєрів для постстерилізаційного утримання тварин.
Крим.