Питанням номер один для Львівщини має стати створення науково-промислових груп та кластерів для нарощування виробництва. Про це заявив під час колегії облдержадміністрації голова ОДА Михайло Костюк.
Друге коло питань — створення дозвільно-інвестиційного офісу регіонального значення. Львівщина приділятиме велике значення створенню нових робочих місць. Підготовлено типові бізнес-плани на 150—200 тисяч американських доларів інвестицій. Отримавши документи та рішення з дозвільного центру, інвестор зможе без тяганини зареєструвати підприємство та вкласти кошти у виробництво.
У селах підуть шляхом створення малих підприємств та сімейних ферм. Будуть відпрацьовані всі механізми сприяння інвесторам, якими можуть стати колишні заробітчани.
Тільки за останні кілька місяців на Львівщині затримано за хабарництво та зловживання владою ряд чиновників та працівників правоохоронних органів. У всіх управліннях ОДА діють телефони довіри, на які можна зателефонувати і розповісти про факти зловживань.
Робота зі створення нових робочих місць у регіоні почалася з поліпшення інвестиційного клімату, максимального сприяння бізнесу та наведення порядку.
Львів.