створюють на комунальному підприємстві «Тернопільелектротранс» члени спілки любителів тролейбусів під керівництвом Андрія Окрутного. Базою для нього стане один із найперших тролейбусів «Шкода», які понад три десятиліття тому започаткували електротранспортні перевезення у Тернополі. Остання така машина ще й досі на ходу. Її реставрують, щоб повернути первісний вигляд. У тролейбусі розмістять цікаві фотознімки, малюнки (до цього залучили юних художників обласного центру), плакати, що ілюструють історію розвитку електротранспорту в місті.
«Формула успіху правової держави очима дітей»
Всеукраїнський форум із такою назвою вчетверте провели у Тернополі. У ньому взяли участь школярі та студенти. Обговорювали актуальні питання: соціальне сирітство, волонтерський рух, учнівське самоврядування. Організатори форуму — Міністерство освіти і науки, молоді та спорту та громадська організація «Голос дитини» намагалися озброїти дітей знаннями своїх прав і свобод, вчили відповідально ставитися до обов’язків. Дискутували про те, якою має бути модель успішної держави, якою хоче бачити її молодь.
Пташине ДТП
Мікроавтобус, який прямував з Рівненщини на виставку птахів у Тернополі, перекинувся на дорозі поблизу міста Збаража. Гума на колесах була літньою і підвела на слизькій дорозі. З восьми пасажирів постраждав лише один: його доправили до лікарні. Птахів: голубів, курей, гусей, качок рідкісних порід, павичів, канарок та іншу живність довелося пересадити на інший транспорт: вони на виставку встигли.