Стало відоме місце проведення фінальних ігор Кубка Націй Данон-2014, де у боротьбі за світову першість зустрінуться понад 400 юних футболістів із 32 країн. Окрім того, відбулося жеребкування групового раунду, в якому Україну представлятиме найсильніша дитяча команда країни із ЗОШ № 141 Дніпропетровська.
Після шести місяців відбірних національних турнірів 32 команди-переможці готові захищати свої національні кольори під час Всесвітнього фіналу Кубка Націй Данон у Бразилії. 16 листопада юні футболісти представлятимуть свої країни на стадіоні «Арена Корінтіанс» у місті Сан-Паулу.
На цій сучасній споруді, побудованій спеціально до чемпіонату світу-2014, відбулися шість матчів світової першості, включно з грандіозною церемонією відкриття. Арена площею понад 198 000 квадратних метрів розрахована на майже 50 000 глядачів та належить однойменному бразильському клубові «Корінтіанс», який 2012 року завоював звання найсильнішого футбольного клубу у світі. Тож зіграти матч в такому місці — мрія кожного юного футболіста!
За результатами жеребкування українська команда потрапила до групи С, де її суперниками стануть команди з Франції, США та Канади.
Склад груп Фіналу Кубка Націй Данон:
Група А. Ірландія, Німеччина, Румунія, Туніс.
Група В. Іспанія, Італія, Корея, Парагвай.
Група C. США, Франція, Україна, Канада.
Група D. Мексика, Бельгія, Індонезія, Південна Африка.
Група Е. Бразилія, Росія, Туреччина, Марокко.
Група F. Чилі, Португалія, Китай, Австралія.
Група G. Аргентина, Англія, Болгарія, Уругвай.
Група H. Японія, Нідерланди, Саудівська Аравія, Алжир.
 
Знаменитий стадіон «Арена Корінтіанс».