Для того щоб забезпечити роботу Верховної Ради, регіонали зі свого боку за подальших таких дій опозиції готові відповісти адекватно. Про це на брифінгу в кулуарах Верховної Ради заявив голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
Парламентська меншість, за його словами, під різними приводами блокує роботу Верховної Ради.
«Вони вимагали прийняти постанову, що обумовлює наше ставлення до резолюції ПАРЄ. Ми погодилися включити її до порядку денного. Потім був привід, мовляв, не можна розглядати закон щодо газотранспортної системи, хоча питання про приватизацію ГТС взагалі не стоїть», — додав він.
«З одного боку, опозиція вимагає підписати європейську енергетичну хартію, з другого боку, каже: «Давайте цей закон заблокуємо». Тобто логіки в їхніх діях взагалі немає», — підкреслив Олександр Єфремов. На його думку, опозиція щосили намагається зірвати виконання Україною зобов’язань перед зарубіжними партнерами, щоб потім звинуватити владу в тому, що вона ці зобов’язання не змогла виконати.
Крім того, парламентарій заявив, що закон про реструктуризацію Укрзалізниці створює рівні умови для партнерських відносин між нашою країною та іншими державами.