Мешканців Рівного ошукала організаторка вечірки в стилі «Проект Х», що нібито мала відбутися 31 жовтня за межами міста в одному з орендованих приватних будинків. Напередодні в Інтернеті вона розмістила анонс заходу, пообіцяла учасникам незабутні відчуття: «Найяскравіша туса цієї осені! І саме на Хеллоуін! Ми відкриваємо для вас двері у чарівний позаміський будинок, де алкоголь не закінчується та грає гучна музика від крутих діджеїв, яких ви всі знаєте ! Настав час відірватися разом з нами у стилі Проекту Х!». Спілкувалася шахрайка зі всіма охочими потрапити на вечірку, надсилала навіть договір, який начебто уклала на оренду будинку для її проведення. На прохання деяких клієнтів навіть копію власного паспорта присилала.
— Як писала організаторка, о 20 годині нас мав забрати автобус від Рівненської ОДА, проте ніхто нікого так і не забрав, — розповідає потерпіла Катерина. — Обдуреними можуть бути 150 людей. Вартість квитка — 110 гривень. Гроші ми перерахували на банківський рахунок, після чого нам надіслали квиток, який потрібно було роздрукувати або ж відкрити в електронному варіанті при вході на вечірку. Тим часом ще напередодні сторінка шахрайки в Інтернеті була видалена. Ми не могли зв’язатися з нею. А прочекавши автобуса дві години, всі зрозуміли, що нас ошукали, а тому й звернулися до міліції.
Як повідомили у СЗГ УМВСУ у Рівненській області, за даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.