Під час брифінгу голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що підстав для відставки Прем’єр-міністра Миколи Азарова немає. В умовах, коли йде переформатування команди, М. Азаров є тією людиною, яка необхідна», — сказав народний обранець.
Також О. Єфремов наголосив, що ПР підтримає проект постанови щодо виконання рекомендацій ПАРЄ, який був внесений керівником парламентської делегації України ПАРЄ народним депутатом від ПР Іваном Попеску. «Узгодженої точки зору по цьому рішенню ще немає. Фракції поки що визначаються з цього питання. Є два проекти постанови в цьому напрямі: один з них має відверто політичний характер, а другий — відображає те, що треба зробити нам задля виконання вимог, які Рада Європи ставить перед Україною. Тому, якщо ми приймемо рішення підтримувати таку постанову, то фракція голосуватиме», — зазначив він.
Крім того, народний обранець вважає, що звинувачення з боку ВАТ «Газпром» щодо України з приводу несанкціонованого відбору газу потребують додаткового відпрацювання та відповіді фахівців. «Я знаю, що в складні періоди ми брали газ зі своїх сховищ», — сказав парламентарій та додав: якщо ситуація не зміниться, то буде підготовлено офіційну заяву.