Так голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов (на знімку) прокоментував шанси опозиції на зустріч з Президентом.
Висловивши сподівання, що робота парламенту цього тижня буде конструктивною, народний обранець водночас відзначив, що «окремі колеги з опозиції намагаються ситуацію розбурхати, представити її таким чином, яким бачать».
«Але в деяких питаннях, мені здається, це виглядає гротескно. Особливо останні заяви одного з представників меншості, котрий, як на мене, сам по собі не має права виступати лідером від опозиції й подавати узагальнюючу точку зору та вимагати щось від Президента», — наголосив О. Єфремов.
На уточнююче запитання, чи означає це, що опозиціонери не зможуть зустрітися з Віктором Януковичем, парламентарій сказав: «Ні, чому ж? Я думаю, що зустрітися з Президентом є у всіх шанс». При цьому він зазначив, що помітив ті питання, які є, і готовий на своєму рівні на них відповісти.
«Якщо вони хочуть відповідь з приводу ПАРЄ, то там більшість рішень має приймати парламент. А з приводу нашого вступу до Митного союзу, то Президент висловив свою точку зору, і вся країна це знає — співпраця в цьому напрямі тільки в одному форматі: «Три плюс один», — сказав О. Єфремов.
Фото Олександра КЛИМЕНКА.