Український парламент ще не готовий до ратифікування угоди про створення зони вільної торгівлі між країнами СНД, підписаної в Санкт-Петербурзі. Таку думку висловив на брифінгу лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. «Над нею триває робота, і якщо з нашими колегами з Російської Федерації доопрацюємо її до того стану, який ми розуміємо, будемо готові вийти на імплементування в будь-який день, — сказав він. — На сьогодні така робота ще не закінчена».
О. Єфремов також повідомив, що фракція Партії регіонів не ініціює внесення змін до виборчого законодавства. Однак особисто він виступає за заборону одночасного балотування кандидатів у депутати в мажоритарних округах і за партійними списками. «Це нечесно насамперед перед виборцями, — вважає О. Єфремов. — Якщо йдеш балотуватися, то повинен визначитися, де будеш — або в списках, або в мажоритарному окрузі, й чесно про це людям говорити. А про всяк випадок і в окрузі, і в партійному списку — не дуже красиво». І якщо народні депутати звернуться до Конституційного Суду із цього приводу, то О. Єфремов прогнозує позитивне рішення суду, яке має підтвердити й Верховна Рада.
А ось ініціативи опозиції про відставку Д. Табачника він назвав «довгограючою платівкою, на якій хтось робить собі піар». За його словами, до роботи міністра освіти справді є питання, однак керівники і вищої, і середньої школи дають йому позитивну оцінку.