Бронзового призера ЧС-2011 Ольгу Коробку, у допінг-пробі якої виявили заборонений препарат, дискваліфіковано на чотири роки. Повідомлення про таке рішення надійшло з будапештської штаб-квартири Міжнародної федерації важкої атлетики.
На ліцензійному листопадовому чемпіонаті світу—2011 у Парижі срібний призер Олімпіади-2008, триразова чемпіонка континенту Ольга Коробка втретє стала бронзовим призером у суперважкій категорії (понад 75 кг). Через три місяці кельнські біохіміки виявили у пробі Коробки заборонений препарат. Який саме й у яких кількостях, у повідомленні не вказано. На офіційному сайті ІWF, де опубліковані підсумкові протоколи ЧС-2011, прізвище чернігівчанки зміщено з третього рядка на останній, і додані три латинських букви — DSQ, що означають дискваліфікацію. Причому, як стало відомо, термін відлучення українки від виступів на важкоатлетичному помості обчислюється чотирма роками, до листопада-2015.
Дізнавшись про цю новину, засмучена Ольга залишила тренувальний збір на олімпійській базі у Кончі-Заспі. Наказом по профільному міністерству її тренера Василя Кулака звільнено зі штатного складу збірної Україні. Три бронзові медалі, завойовані Ольгою у Парижі, будуть передані наступним у табелі про ранги — Маріам Усман з Нігерії (за поштовх і суму) і вірменці Хріпсім Хуршудян (за ривок).