У Бердянській виправній колонії №77 припинено голодовку ув’язнених. Причиною акції протесту, що розпочалася 17 лютого, начебто стали температурний режим місць перебування, якість харчування та умови праці ув’язнених. Оперативно проведена перевірка не встановила ні істотних порушень зі згаданих питань, ні фактів побиття засуджених. Після проведення роз’яснювальної роботи всі, хто голодував, на вечерю 18 лютого вже прийшли повним складом.
Пограбували ювелірний салон. Жертв немає...
Напад відбувся серед білого дня — у неділю перед обідом. Двоє зловмисників зайшли до ювелірного магазину в центрі міста — на вулиці Правди. Прикриваючи обличчя одягом, попросили показати жіночі прикраси. А коли продавець виконала їхнє прохання, дістали обріз, взяли два лотки з ювелірними виробами і втекли. За іншою версією, грабіжники увірвалися до закладу вже в масках, розбили вітрину й зникли з коштовностями на суму до 50 тисяч гривень. Жертв та постраждалих немає. І хоча «тривожна кнопка» спрацювала, міліція прибула пізно. Триває слідство.
Підривали снаряд на хвилерізі
У Бердянську на хвилерізі центрального пляжу виявили танковий снаряд. Схоже, свого часу він потрапив сюди з піском і був вмурований у тіло об’єкта. Рятувальники, оцінивши ситуацію, вирішили підривати снаряд на місці, що й було зроблено.