Переможцями огляду-конкурсу «Кращий платник Пенсійного фонду» на Полтавщині цьогоріч визначено 58 підприємств, установ та організацій, що представляють різні галузі. Серед них, зокрема, товариство з додатковою відповідальністю
«Полтавтрансбуд», Полтавський університет економіки і торгівлі, ПАТ «Полтавський алмазний інструмент», Крюківський вагонобудівний завод, агрофірма «Маяк» Котелевського району, локомотивне депо «Гребінка» Південної залізниці та інші.
 
Уже 10 років поспіль Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області проводить такий огляд, що є своєрідним підсумком стану дотримання платіжної дисципліни у році попередньому. За його підсумками роботодавці отримують і спеціальну відзнаку — Почесний диплом «Кращий платник року». Ним заохочують тих, хто не лише в повному обсязі та вчасно виконує зобов’язання зі сплати внесків до бюджету Пенсійного фонду, а й створює нові робочі місця, дбає про гідні умови праці, дотримується вимог трудового та пенсійного законодавства тощо.
Полтавська область.