В Івано-Франківський області неподалік села Березівки Тисменицького району стався витік газу на магістральному газопроводі «Союз». 

В управлінні МНС в області повідомили, що на трубі виявлено пошкодження діаметром 27 мм. На ліквідації аварії працювали бригади УМГ «Прикарпаттрансгаз» та 10 одиниць техніки. Газопостачання населенню області не припинялось, а постачання газу на експорт в Європу було переключено на резервну гілку. Аварійну ситуацію ліквідовано. Причину пошкодження встановлюють. Як повідомили в управлінні МНС в області, на місці події для охорони виставлений пост. 

У цьому ж Тисменицькому районі сталася ще одна аварія, через яку мешканці двох сіл — Рибне і Павлівка — залишилися без газу і змушені були грітися дровами. Причиною ситуації стало те, що хтось перекрив засувку на міжселищному газопроводі. Через це у трубі замерз конденсат і впав тиск. Про це повідомив на засіданні обласного оперативного штабу з надзвичайних ситуацій голова ОДА Михайло Вишиванюк. Нині в обох селах газопостачання відновлено.