На 49-річчя колишнього очільника Кременчука Олега Бабаєва на місці його загибелі урочисто відкрили меморіальний комплекс. Тут спорудили велику стелу-панно. Зображена на ній алея парку, яким Олег Бабаєв опікувався особисто, закінчується в небесах, а вдалині видніється силует чоловіка. Біля стели розташували частину лавки, на яку можна лише покласти квіти...
Творці меморіалу кажуть: він символізує постійне прагнення міського голови зробити Кременчук красивішим, комфортнішим для його мешканців і водночас нагадати їм про необхідність продовжувати розпочаті ним справи. 
У відкритті стели, яку виготовили за кошти меценатів, узяли участь рідні, друзі, знайомі загиблого, керівники міста, представники громадськості. Вшанував пам’ять свого товариша народний депутат України Костянтин Жеваго. Цього дня зранку на могилі відслужили панахиду, а напередодні в Музеї історії авіації та космонавтики відкрили нову експозицію під назвою «Олег Бабаєв. Перерваний політ».
Днями прокурор області Ян Стрелюк повідомив про те, що слідство за фактом убивства міського голови Кременчука, якого застрелили 26 липня нинішнього року неподалік його будинку, вже завершується, обвинувальний акт, найвірогідніше, передадуть до суду в листопаді. Всі п’ятеро підозрюваних у замовленні та безпосередньому виконанні згаданого злочину залишаються під вартою.