Учора зі Львова на спеціальному літаку відправили у Бостонський опіковий госпіталь одинадцятирічного Андрійка, єдиного, хто вижив після пожежі в селі Долинівка Сколівського району. Його дворічний братик, тринадцятирічна сестричка і дідусь померли вже у лікарні. Літак із Бостона приземлився на львівському літовищі о 7.30. Американські лікарі кортежем з трьох реанімобілів прибули у восьму лікарню близько восьмої ранку. До їх приїзду співробітники МНС створили при вході до лікарні тепловий коридор, закривши вільний простір ковдрами та целофаном. Спеціальну систему обігріву встановили і в коридорі, яким мали транспортувати хлопчика.

Проводжати Андрійка приїхали керівники організаційного центу, який займався збором коштів та забезпечував контакти усіх задіяних служб для порятунки потерпілої родини. З ініціативи голови ОДА Михайла Костюка і міського голови Андрія Садового для лікування потерпілих у пожежі було зібрано понад півтора мільйона гривень.
В Андрійка опіки становлять 80 відсотків. У Бостоні хлопчині зроблять операції з пересадки та нарощування шкіри. Американські лікарі після огляду хворого дійшли висновку, що його можна транспортувати і хлопчина має шанси вижити. Вони також відзначили хороший професійний рівень львівських лікарів, які належно підготували хворого до транспортування.