Депутат Вінницької облради, керівник обласної організації «Фронту змін» Сергій Кудлаєнко оголосив грант на працевлаштування чотирьох випускників вищих навчальних закладів. Щасливців визначать за підсумками конкурсу, в якому може взяти участь кожен бажаючий.
Умови конкурсу нескладні, — каже Сергій Кудлаєнко. — Студентам випускних курсів треба написати бізнес-плани свого бачення вдосконалення справ в обраній галузі майбутньої роботи. На вибір пропонується чотири напрями — менеджмент, фінансова справа, право та політологія. Авторів кращих проектів визначить журі. Його членами є викладачі вузів, керівники окремих підприємств, успішні підприємці.
Переможці впродовж двох місяців пройдуть стажування на своєму майбутньому місці роботи. «Кожне підприємство, кожна організація, в тому числі державні органи влади, потребують креативних, висококваліфікованих фахівців, — наголошує С. Кудлаєнко. — В цьому я особисто переконався, коли погоджував з ними можливість працевлаштувати чотирьох майбутніх фахівців. Проблема лише в тому, як відібрати кращих із тисяч випускників вузів. На це й спрямований наш проект». Ініціатор його проведення передбачив також можливість особистого спілкування керівника підприємства чи організації зі своїм майбутнім працівником. Зроблено це на пропозицію роботодавців.
Заявки на участь у конкурсі «Перше робоче місце — гарантовано!» старшокурсники вінницьких вишів можуть надсилати на електронну адресу: http://svk_grant@ukr. net
Вінницька область.